контрольна робота номер 3 з теми механічні та електромагнітні хвилі

ГДЗ. КОНТРОЛЬНІ РОБОТИ. Контрольна робота 3. Механічні та електромагнітні хвилі. Вар.1 (1). Вар.1 (2).


Розділ 3. механічні та електромагнітні хвилі. Урок № 40. Контрольна робота № 3 із теми «Механічні та електромагнітні хвилі». Мета уроку: перевірити і оцінити якість засвоєних учнями знань, умінь та навичок; учити учнів працювати самостійно; формувати вміння грамотно та охайно оформлювати роботу. Формування ключових компетентностей: ♦ Математична грамотність. ♦ Компетентності в природничих науках і технологіях. ♦ Уміння навчатися впродовж життя. тип уроку: урок контролю знань. Обладнання та наочність: тексти контрольної роботи, табличні величини. відеофрагмент: Хід уроку. І. Організаційний етап.


Контрольна робота 3. Механічні та електромагнітні хвилі - Контрольні роботи. Варіант 1№ 1-5. Варіант 2№ 1-5. Мы в твоем телефоне. Вшколе - это твой помощник, который поможет тебе быстро найти ответ на задание или скачать учебник по школьной программе без всяких ограничений. vshkole.com - это портал, на котором ты сможешь найти учебники и решебники (ГДЗ) по всем предметам школьной программы для разных классов. Портал адаптирован под твой смартфон.


Самостійні та контрольні роботи. Фізичні диктанти. Магнітне поле. Механічні та електромагнітні хвилі. Рух і взаємодія. Закони збереження. Пов’язано. Електромагнітні хвилі У "Механічні хвилі". Дистанційне навчання. 9 клас У "Готуємось до уроку". Звукові хвилі. Швидкість поширення звуку, довжина і частота звукової хвилі. Гучність звуку та висота тону. Інфра- та ультразвуки У "Механічні хвилі". Навігація по запису. ←. →. 2 thoughts on “Механічні та електромагнітні хвилі. Контрольна робота”. Влад коментує: Класно.


Контрольні роботи - Контрольна робота 3. Механічні та електромагнітні хвилі - Варіант 1. Назад до 2. № 3. Вперед до 4. Повідомити про помилку.


Зареєструйтесь, щоб мати можливість переглядати усі сторінки та файли, публікувати власні матеріали.  Контрольна робота №3 за темою «Механічні та електромагнітні хвилі». Опубліковано: Будіна Наталія Чт, 2018-04-19 21:39. Контрольні роботи. 0. Перевірка рівня засвоєння матеріалу учнями за темою «Механічні та електромагнітні хвилі». Автор: Лук'янов Іван Вікторович, вчитель фізики КЗ "Технічний ліцей" Кам'янської міської ради.


Контрольна робота з теми: «Механічні та електромагнітні хвилі». (9 клас) Варіант 1. 1. (5 балів) На озері у безвітряну погоду з човна кинули важкий якір. Від цього місця пішли хвилі. Людина, що стоїть на березі, помітила, що хвиля дійшла до неї за 50 с, відстань між сусідніми горбами хвилі дорівнювала 0,5 м, а за 5 с було 20 ударів хвилі об берег. На якій відстані від берега кинули якір? 2. (4 бали) Чи зміниться довжина звукової хвилі лід час переходу звукової хвилі з повітря у воду, якщо швидкість звуку у воді і а повітрі відповідно дорівнюють 1435 і 340 м/с? В скільки разів? Поясніть. 3. (3 .


Контрольна робота №3 "Механічні та електромагнітні хвилі". Контрольна робота № 4 "Фізика атома та атомного ядра. Фізичні основи атомної енергетики". Контрольна робота № 5 "Рух і взаємодія. Закони збереження". Контрольні роботи за старою програмою 2009 року. Контрольна робота на тему "Електричне поле". Контрольна робота на тему "Електричний струм". Семестрова контрольна робота № 1. Контрольні роботи. Контрольна робота з теми "Електричне поле та електричний струм". к.р_1.doc. Microsoft Word Document 1.1 MB. Download. Контрольна робота на тему "Електромагнітне поле". к.р_2.doc. Microsoft Word Document 69.5 KB. Download. Контрольна робота з теми "Коливання і хвилі". к.р_3.doc.


Контрольна робота з фізики 11 класу з теми: Електромагнітні коливання та хвилі. Розробки уроків з розділу «Механічні та електромагнітні хвилі». Звукові хвилі. Швидкість поширення звуку, довжина і частота звукової хвилі. Гучність звуку та висота тону. Інфра- та ультразвуки (розробка уроку для 9 класу). Конспект уроку "Механічні та електромагнітні хвилі". Тестові роботи з фізики для 11 класу. Предмети. Українська мова (6575).


Розділ 3. Механічні та електромагнітні хвилі. § 17. Виникнення та поширення механічних хвиль. Фізичні величини, які характеризують хвилі ↑. Вправи № 1-8. Запитання № 1-6. § 18. Звукові хвилі. Інфразвук і ультразвук ↑. Вправи № 1-10. Лабораторна робота № 6. Завдання для самоперевірки до розділу 3 № 1-16. Freegdz.com. © 2015-2021. Зв'яжіться з нами | Авторам / Інформація.


Оптичні прилади Тема: Механічні та електромагнітні хвилі Тема: Будова атома і атомного ядра Тема: Радіоактивність. Ядерні реакції Тема: Рівноприскорений рух Тема: Закони Ньютона Тема: Сили природи Тема: Закони збереження в механічних процесах. Навчальний заклад: Білоцерківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 18. Самостійні та контрольні роботи з фізики для 9 класу за оновленою програмою. Тема: Магнітне поле. Тема: Відбивання та заломлення світла. Тема: Лінзи. Оптичні прилади. Тема: Механічні та електромагнітні хвилі. Тема: Будова атома і атомного ядра. Тема: Радіоактивність.


Контрольна робота № 3 з теми «Механічні та електромагнітні хвилі» 4 варіант 1. Хвилі, у яких частинки коливаються вздовж напрямку поширення хвилі.(1 бал) а) Поперечні хвилі б) Механічна хвиля в) Поздовжні хвилі г) Електромагнітна хвиля 2. Спосіб виявлення й отримання інформації про об'єкт за допомогою відлуння.(1 бал) а) Інфразвукові хвилі б) Ехолокація в) Звук г) Ультразвукові хвилі 3. Формула для. обчислення швидкості поширення хвилі (формула хвилі). (1 бал) a) s = с б ) = vT в) T = г) у = Лу 4. Який вид електромагнітного випромінювання із запропонованого списку має найменшу частоту?


Повторення теми : « Механічні та електромагнітні хвилі ». Урок 105. Повторення теми : « Рух і взаємодія. 6. Контрольні роботи з фізики. 9 клас: Гудзь В.В., Репей В.І., Репей Л. М. 7. Зошит з фізики для лабораторних робіт і експериментальних досліджень. 9 клас: Гудзь В. В. 2017/2018 н.р.


Б) електромагнітною хвилею; Г) резонансом. 2. Визначте відповідність між назвою фізичної величини та математичним виразом. 1бал. 1. довжина електромагнітної хвилі; А) cλ. 2. частота електромагнітних коливань; Б) cν. 3. ємність; В) mc. 4. енергія електричного поля конденсатора. Г) εε0sd. Д) q22C. 3. Коливальний контур радіоприймача налаштований на довжину хвилі 300 м. Котушка індуктивності в контурі має індуктивність 100мкГн. Знайдіть електроємність конденсатора в контурі. 3бала. Варіант 2. І рівень. 1. Відстань, на яку поширюється електромагнітна хвиля за один період, називається. 1 бал. А) фазою; В) амплітудою; Б) частотою; Г) довжиною хвилі. 2.


Контрольна робота № 2 з теми "Світлові явища". підготуватися до захисту проекту. 37. 07.12 2020. Захист навчальних проектів. Механічні та електромагнітні хвилі. 38. 11.12 2020. Виникнення та поширення механічних хвиль. Фізичні величини, які характеризують хвилі. 1. Презентація. "Виникнення та поширення механічних хвиль. Фізичні величини, які характеризують хвилі". Відео до презентації. "Поперечні хвилі". Підготовка до контрольної роботи № 3. 45. 25.12 2020. Контрольна робота № 3 з теми "Механічні та електромагнітні хвилі". 46. 25.12 2020.


Мета: узагальнити знання про механічні та електромагнітні хвилі, привести одиничні знання в систему. Очікувані результати: після цього уроку учні повинні вміти відтворювати знання з теми «Механічні та електромагнітні хвилі» у системі, розуміти зв’язки між ними. Тип уроку: узагальнення та систематизація знань. Наочність і обладнання: підручник [2], мультимедійне обладнання, комп’ютерна презентація; картки для рефлексії «Дерево знань». Хід уроку.


Механічні коливання і хвилі. Молекулярна фізика. Електродинаміка. Магнетизм. Електромагнітні коливання та хвилі. Спеціальна теорія відносності. ОПТИКА: геометрична і хвильова. КВАНТОВА ОПТИКА. Ядерна фізика. ВІДЕО уроки. Канал ІНТЕЛЕКТУАЛ. Відео: цікава фізика. ВІДЕО: досліди-запитання.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

гдз громадянська освіта 10 клас вербицька відповіді

гдз хімія робочий зошит 8 клас ольга березан

готові домашні завдання з математики 4 клас пушкарьова