контрольна робота з української мови 9 клас складне речення відповіді

Тестові завдання для учнів 9 класу допоможуть учителеві перевірити рівень навчальних досягнень з теми "Складне речення". Зокрема, у тестах використано завдання на програмовий матеріал, котрий вивчався у І семестрі. Завдання можуть бути використані при підготовці до ЗНО з української мови. Тест на урок Українська мова скачати.


Виконайте тест, щоб перевірити знання з української мови (9 клас). 1. Після речення Ранок сонячний… треба поставити тире, якщо серед варіантів його продовження вибрати. 2. Між частинами безсполучникового складного речення треба поставити двокрапку в рядку (розділові знаки пропущено). варіанти відповідей. А Весна іде красу несе. Б Я знаю мова мамина свята. В Боятися вовків у ліс не ходити. Г Не штука ганьбити штука ліпше зробити.


Контрольне тестування з української мови на тему «Складне речення з різними видами зв’язку» ( 9 клас) 1) Складним із різними видами зв’язку є речення: А) Рушники , які часто розвішували над вікнами і дверима ,мали оберігати оселю від усього нечистого ,що могло до неї потрапити. 6) Речення «Я відриваю голову від землі , а біля мене аж перехитується од сміху Люба у її руці погойдується чимось напакована торбина ,і дівчина кладе її на те саме місце , до якого тиснулось моє вухо .» складається з : А)трьох частин ; Б) чотирьох частин ; В) п’яти частин ; Г)шести частин .


9 клас Складне речення з різними видами зв’язку Контрольна робота. 9 клас Складне речення з різними видами зв’язку І варіант. І. Знайдіть і вкажіть правильний варіант відповіді. 1. Складне речення з різними видами зв’язку називається а) складним синтаксичним цілим; б) складною синтаксичною конструкцією; в) складнопідрядним реченням. 2. Складне речення з сурядним і безсполучниковим зв’язком – це а) Загуркотіло у хмарах, і знову те гуркотіння здалося якимось залізним; хтось там залізні бочки перекочує в небі (О. Гончар); б) Невибагливою була верба, яка полюбляла вологі місця, через що побутувала.


Відповіді до контрольної роботи 2 посібника 9 клас Українська мова Жовтобрюх (зошит для контролю знань). 1. Укажіть складне речення. Б Відходили все далі й далі зрадливі вітряні дні, і вже з другого ранку вони їхали царством весни. 2. Укажіть складне речення зі сполучниковим зв’язком. Г Думав, зірка мала спалахне в іншому місці, проте ні, не спалахнула. 3. Укажіть складносурядне речення. В Впали густі сніги, і метелило мало не щодня. 4. Укажіть складносурядне речення з єднальним сполучником. Б Горобці зірвалися при моєму наближенні з копиці сіна, та ще неподалік застрекотала сорока. 5. Укажіть складносурядне речення з розділовим сполучником.


Відповіді до:Зошит для контролю. Ответы к тетради для контроля знаний Украинский язык 9 класс Жовтобрюх - решебник к контрольным и самостоятельным. Смотреть ГДЗ (решебник) онлайн: КОНТРОЛЬНІ РОБОТИ№ Стр. 2 - 39. №.1 Пряма й непряма мова№ Стр. 2 - 7. №.2 Складне речення й ознаки його№ Стр. 8 - 17. №.3 Складнопідрядне речення. Частина 1№ Стр. 14 - 19. №.4 Складнопідрядне речення. Частина 2№ Стр. 20 - 25. №.5 Безсполучникове складне речення№ Стр. 26 - 31. №.6 Складне речення з різними видами зв’язку№ Стр. 32 - 39. КОНТРОЛЬНЕ ЧИТАННЯ МОВЧКИ№ Стр. 40 - 47. 1. Життя Русі — у графіті№ Стр. 44 - 45. 2.


9 клас. Українська мова. Контрольна робота. Безсполучникове складне речення. Складне речення з різними видами зв’язку. Складне синтаксичне ціле. І варіант. 1.Яке з поданих речень складне безсполучникове? а) Бачу здалека: хвиля іскриста грає вільно по синьому морю (Леся Українка). б) Наближення зими в усьому серце чує: і в шелесті листів, і в вітрі, і в стежках (В.Сосюра). Потрібно вибрати ДВА правильні варіанти відповіді. 5. До складних речень з різними видами зв’язку належать синтаксичні конструкції.


1-класс 2-класс 3-класс 4-класс 5-класс 6-класс 7-класс 8-класс 9-класс 10-класс 11-класс. Решебники для 9-го класса. Учебники для 9-го класса. Решебники за 9 класс > Українська мова > В.Ф. Жовтобрюх. В.Ф. Жовтобрюх Семестр 1. Складне речення. Складносурядне речення - Семестр 1.


Контрольна робота з української мови. по темі «Складнопідрядне речення» 9 клас. І рівень. Складнопідрядним називається речення, у якому… А) прості речення є рівноправними і з’єднані між собою за допомогою сполучників сурядності; Б) одне речення є головним, а решта – залежними і з’єднані між собою за допомогою сполучників підрядності; В) прості речення з’єднані між собою інтонацією та змістом. З поданих речень вибрати складнопідрядне. Велике те слово, що дружбою зветься. Б) Тихо шелестіло листя верболозу, сичала під ногами гостролеза осока.


Українська мова 9 клас - Розробки уроків - 2017 рік. Урок 65. Тренувальні вправи. Контрольна робота № 4 (тестові завдання). Безсполучникове складне речення. Складне речення з різними видами зв’язку. Текст. Виберіть правильну відповідь і позначте її. Безсполучниковим складним є речення. А А дівча тим часом росло, і якось нараз довідалося все село, що це Петруня — лісникова дочка. Б Ще після війни люди возили з глинища глину на дахи: світло-жовту, червону, білу. В 3 полтавської Богданівки, з біленької селянської хати рушила у світи творчість народної художниці Катерини Білокур, пішла до людей її малярська поезія, сповнена якоїсь майже магічної сили, майже фантастичної краси.


ЗмістКонтрольна робота 1. Пряма й непряма мова Контрольна робота 2. Складне речення й ознаки його. Смислові зв’язки між частинами складносурядного речення Контрольна робота 3. Складнопідрядне. Пошук по сайту. Rule.School » 9 Клас » Українська мова » ГДЗ Українська мова 9 клас. Зошит для контролю [Жовтобрюх В.Ф.] 2017. ГДЗ Українська мова 9 клас. Зошит для контролю [Жовтобрюх В.Ф.] 2017. 10-12-2018, 20:27, 9 Клас / Українська мова, 70 831, 0. Зміст. Контрольна робота 1. Пряма й непряма мова Варіант 1 Варіант 2 Контрольна робота 2. Складне речення й ознаки його. Смислові зв’язки між частинами складносурядного речення Варіант 1 Варіант 2 Контрольна робота 3. Складнопідрядне речення.


Потрібно вибрати правильний варіант відповіді. 1. До складної синтаксичної конструкції з сурядним і підрядним зв’язком належить складне речення. А Соломія не знала, як і коли це сталося,— втома і шум комишу приспали її. Б Остап подавсь на розвідки і скоро вернувся, щоб заспокоїти Соломію: скрізь тихо, спокійно, днина тепла й ясна.


✅ Складнопідрядне речення - Тести. Повні та якісні ГДЗ. Українська мова 9 клас Н.В. Бондаренко, А.В. Ярмолюк 2009. Доступні з ваших гаджетів. Тести - Складнопідрядне речення. Назад до 1. Вправа 2. Вперед до 3. Повідомити про помилку. ×. Ваші зауваження, коментарі, побажання. Ваше ім'я (не обов'язково) Ваш коментар.


Підсумкова контрольна робота з української мови учня (учениці) 9 класу (екстернату). Економіко-гуманітарного ліцею № 8 імені Василя Стуса. Завдання підсумкового оцінювання з української мови складені таким чином, щоб перевірити рівень засвоєння учнями навчального матеріалу в обсязі, визначеному шкільною програмою, та розвитку таких умінь: • пояснювати поняття «пряма й непряма мова» як способи передавання чужого мовлення; · ставити й пояснювати розділові знаки в реченнях із прямою й непрямою мовою, у реченнях, що містять цитату; · складати речення з прямою та непрямою мовою, із цитатою; · розрізняти. Необхідно вибрати одну правильну відповідь. Одна правильна відповідь — 0,5 бал.


Підсумкова контрольна робота з української мови учня (учениці) 9 класу (екстернату). Економіко-гуманітарного ліцею № 8 імені Василя Стуса. Завдання підсумкового оцінювання з української мови складені таким чином, щоб перевірити рівень засвоєння учнями навчального матеріалу в обсязі, визначеному шкільною програмою, та розвитку таких умінь: • пояснювати поняття «пряма й непряма мова» як способи передавання чужого мовлення; · ставити й пояснювати розділові знаки в реченнях із прямою й непрямою мовою, у реченнях, що містять цитату; · складати речення з прямою та непрямою мовою, із цитатою; · розрізняти. Необхідно вибрати одну правильну відповідь. Одна правильна відповідь — 0,5 бал.


Дайте відповіді на запитання. 1. Яке складне речення називається безсполучниковим? 2. Як поєднуються частини безсполучникового складного речення? 3. Який розділовий знак ставиться між частинами безсполучникового складного речення, що виражають одночасність, послідовність, наслідковість дій і тісно пов'язані за змістом? Наведіть приклади. Матеріали з української мови, завдання та відповіді по класам, плани конспектів уроків з української мови для 9 класу. Зміст уроку конспект уроку і опорний каркас презентація уроку акселеративні методи та інтерактивні технології закриті вправи (тільки для використання вчителями) оцінювання.


Контрольна робота. Українська мова 9 клас. 9 клас. «Складне речення з різними видами зв’язку. Текст» Варіант 1 І рівень – 3 бали 1. Складним є речення: а) Не минає мене листопад, нагортає на серце зажуру. б) Мої милі чорнобривці, щирі, добрі українці, зичу щастя вам… в) Прощаються з літом ліси, верхів'ям гудуть і гудуть. г) То заблищить самотня зірка, то сріблястим сяйвом вкриються контури сизуватої хмари. Контрольна робота. «Складне речення з різними видами зв’язку. Тест». Варіант 2 І рівень – 3 бали. 9 клас Контрольна робота з теми «Складнопідрядне речення з кількома підрядними частинами. Безсполучникове речення» І варіант.


Контрольна робота. Тестування. Урок №51. Тема. Контрольна робота. Тестування. Мета: оцінити рівень навчальних досягнень учнів з розділу «Складне речення з різними видами зв’язку»; з’ясувати можливі недоліки в ході опанування мовною теорією. Тип уроку: урок оцінювання навчальних досягнень учнів. ХІД УРОКУ.


Контрольна робота № 3 (контрольний тест). Мета: оцінити рівень навчальних досягнень дев’ятикласників з розділу «Складне речення з різними видами зв’язку»; з’ясувати можливі недоліки в ході опанування мовною теорією. Тип уроку: урок оцінювання навчальних досягнень учнів. ХІД УРОКУ. І. Організаційний момент. ІІ. Ознайомлення дев’ятикласників з темою, метою й завданнями уроку. ІІІ.


Система завдань із української мови в тестовій формі для поточного й тематичного оцінювання навчальних досягнень учнів на заявлену тему в 9 класі. Здебільшого подано завдання в закритій тестовій формі з трьома варіантами відповідей. Складнопідрядне речення. Тестові завдання з української мови для 9 класу. Автор: Сидоренко Любов Олексіївна. Посада: Учитель української мови та літератури. Місце роботи: Школа І - ІІІ ступенів № 259 Деснянськог району міста Києва. Оцініть публікацію: 5 / 5 ( 4 ). VIP-користувач. Досягнення автора. Система завдань із української мови в тестовій формі для поточного й тематичного оцінювання навчальних досягнень учнів на заявлену тему в 9 класі.


Оберіть правильну відповідь. 1. Виберіть складносурядне речення. A) Коли падав із дерев лист і люди збирали картоплю, повернувся додому Оксен (Г. Тютюнник). Б) Тихо-мирно спала зграя лебедина, і даремно лебідь звав, будив її (О. Олесь). B) Микола пізнавав дівчину і не впізнавав: вона була не вербівська (І. Нечуй-Левицький). Г) На зорі задививсь хлопчина, але своєї не знайшов (Б.-І. Антонич). 2. Виберіть складносурядне речення, частини якого поєднані за допомогою протиставного сполучника. Прочитайте текст (окремі розділові знаки пропущено). Виконайте завдання 10-11 до нього (тести 9 клас українська мова). Осінь. (1) Осінь танула, як воскова Свічка, ставала все прозорішою й легшою.


Контрольна робота з української мови з теми. « Складне речення. Складносурядне речення». 9 клас. ІІ варіант. 1.Вкажіть складне речення: а) В грядуще дивлячись сьогодні, ми бачим лави молоді; б) Бачу, як синє небо надвоє розтяли чорні крила

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

гдз громадянська освіта 10 клас вербицька відповіді

гдз хімія робочий зошит 8 клас ольга березан

готові домашні завдання з математики 4 клас пушкарьова