контрольні роботи геометрія 9 клас

У даному документі містяться дидактичні матеріали для перевірки рівня навчальних досягнень учнів 9-го класу з геометрії (5 контрольних робіт) Тексти робіт №1-4 складено в чотирьох варіантах, робота №5 - два варіанти. Завдання кожного варіанта займає одну сторінку. Виконання завдання розраховано на 45 хвилин. Кожен варіант містить 6 тестових завдань та 3 задачі - розв'язок яких треба обгрунтувати. Інші методичні матеріали на урок Геометрія скачати.


Контрольна робота № 7 (підсумкова, директорська) Повторення і систематизація навчального матеріалу за курс геометрії 9 класу. 9 клас | Просмотров: 10853 | Загрузок: 1196 | Дата: 28.11.2012 | Комментарии (0). Контрольна робота № 6 Тема. Початкові відомості стереометрії. Контрольна робота № 6 Тема. Початкові відомості стереометрії. 9 клас | Просмотров: 7484 | Загрузок: 1026 | Дата: 28.11.2012 | Комментарии (0). Контрольна робота № 5. Вектори. Контрольна робота № 5. Вектори. 9 клас | Просмотров: 5770 | Загрузок: 615 | Дата: 28.11.2012 | Комментарии (0). Контрольна робота № 4. Геометричні перетвор.


+ Контрольна робота № 2. Вектори на площині. Варіант 1№ 1-9. Варіант 2№ 1-9. + Контрольна робота № 3. Розв'язування трикутників. Варіант 1№ 1-9.


Контрольна робота №1 Тема. Розв’язування трикутників. Варіант 1. 1.º Знайдіть cos α і tg α , якщо sin α = 0,6; 0º<α<90º. 2.º Дано: ∆АВС, а = 3√2 см, b = 1 см, С = 45º. Знайдіть сторону с. 3.º Сторони паралелограма дорівнюють 8 см і 9 см. Одна з його діагоналей – 13 см. Обчисліть другу діагональ паралелограма. Контрольна робота № 2. Тема. Правильні многокутники. Варіант 1. 1.º Радіус кола, описаного навколо правильного трикутника, дорівнює 6√3 см. Обчисліть периметр трикутника. 2.º Сторони прямокутника дорівнюють 9 см і 12 см. Визначте довжину кола, описаного навколо цього прямокутника. 3.º Точка дотику вписаного у ромб кола ділить його сторону на відрізки 16 см і 9 см. Обчисліть діаметр цього кола.


Планування Геометрія 9 клас (нова програма). Самостійні і контрольні відповідно до планування, викладеного вище. Тема 1. Розв'язування трикутників. Самостійна робота №1. Контрольна робота №1. Самостійна робота №2. Контрольна робота №2. Тема 2. Координати на площині. Самостійна робота №3. Самостійна робота №4. Контрольна робота №3. Тема 3. Геометричні перетворення. Самостійна робота №5. Контрольна робота №4. Тема 4. Вектори на площині. Самостійна робота №6. Самостійна робота №7. Самостійна робота №8. Контрольна робота №5. Тема 5. Правильні многокутники. Довжина кола. Площа круга. Самостійн.


8 клас: Збірник самостійних і контрольних робіт. - Х., 2009. - 96с. Збірник складенй відповідно до нової програми, затвердженої Міністерством освіти і науки України для 12-річної школи. Геометрія 9 клас: Збірник самостійних і контрольних робіт ОНЛАЙН. 04.07.201128.05.2020. Єршова А.П. та ін.


Рішення та відповіді до збірника задач і контрольних робіт з геометрії для 9 класу. А.Г. Мерзляк, В.Б. Полонський, Ю.М. Рабінович, М.С. Якір. 2010 рік. У старших класах кожен навчальний рік виконується чимало вправ із точних наук не лише за стандартним підручником, а й за спеціальними зошитами. Не кожному із учнів засвоєння матеріалу дається легко і потрібна допомога. ГДЗ з геометрії для 9 класу А.Г. Мерзляк надають можливість перевірити відповіді домашнього завдання, впевненості в вивченні предмета та своїх знаннях. Збірник задач поєднує в собі тренувальні та контрольні вправи для самоперевірки. Рішення домашнього завдання без помилок.


Контрольні роботи. Геометрія 9 клас. Чемерис М.І. Самостійні роботи. Геометрія 9 клас. В.Задорожня, І.Коваленко. Контрольні роботи з геометрії для учнів 9 класів із поглибленим вивченням математики. Контрольні роботи з геометрії в 9 класі на 1 семестр. Контрольні роботи з геометрії в 9 класі на 2 семестр. Сторінки: << < 1.


Посібник містить самостійні та контрольні роботи з геометрії для учнів 9-го класу з поглибленим вивченням математики. Відповідає чинному підручнику Геометрія для загальноосвітніх навчальних закладів з поглибленим вивченням математики: підручник для 9 класу загальноосвітніх навчальних закладів/ А.Г. Мерзляк, В.Б. Полонський, М.С. Якір. – Х.: Гімназія, 2017. – 304 с. Посібником можуть скористатися вчителі математики, учні класів з поглибленим вивченням математики, профільних класів та учні загальноосвітніх шкіл для поглиблення і закріплення знань. Рецензенти: Іванова Н.М. – керівник методичного .


Посібник містить самостійні та контрольні роботи з геометрії для учнів 9-го класу з поглибленим вивченням математики. Відповідає чинному підручнику Геометрія для загальноосвітніх навчальних закладів з поглибленим вивченням математики: підручник для 9 класу загальноосвітніх навчальних закладів/ А.Г. Мерзляк, В.Б. Полонський, М.С. Якір. – Х.: Гімназія, 2017. – 304 с. Посібником можуть скористатися вчителі математики, учні класів з поглибленим вивченням математики, профільних класів та учні загальноосвітніх шкіл для поглиблення і закріплення знань. Рецензенти: Іванова Н.М. – керівник методичного .


9 клас. Контрольні роботи. Пропонований матеріал містить 7 тематичних робіт з алгебри і 7 тематичних робіт з геометрії для 9 класу. Матеріал розміщено відповідно до вимог програми дванадцятирічної школи «Математика. 5-12 класи для загальноосвітніх навчальних закладів». –К.: Ірпінь,2005. Кожна тематична робота складається з чотирьох варіантів, рівнозначних за складністю. Кожний варіант складається з трьох частин. Перша і друга частини містить завдання у вигляді тестів, що відповідають початковому і середньому рівням навчальних досягнень.


І тому наш сайт підготував підручник Збірник задач і контрольних робіт Геометрія 9 клас Мерзляк А.Г., який призначений для шкіл з російською мовою навчання. І тому, використовуючи даний підручник, учні зможуть набути досконалих навиків виконання задач з такого важливого предмету як геометрія. Загрузка. Збірник задач і контрольних робіт Геометрія 9 клас Мерзляк А.Г. [RU]. /publ/9_klas/geometrija/geometrija_sbornik_zadach_9_klass_merzljak/131-1-0-96. Форма входу. Унікальні пропозиції. Клас, предмет.


Підсумковий тест за розділ “Геометричні перетворення” розроблено для дев’ятих класів загальноосвітніх навчальних закладів за підручником “Геометрія 9 клас” О.С. Істер. мета: закріпити вміння і навички учнів за Розділ 5 “Геометричні перетворення”; перевірити рівень засвоєння знань з даної теми. увага випускникам: не дивлячись на те, що даний тест тільки за 9 клас, раджу вам обов’язково його пройти. … Підсумковий тест “Геометричні перетворення”. Підсумковий тест за розділ “Розв’язування трикутників. Правильні многокутники” розроблено для дев’ятих класів загальноосвітніх навчальних закладів за підручником “Геометрія 9 клас” О.С. Істер. мета: закріпити вміння і навички учнів за Розділ 3-4 “Розв’язування трикутників.


Геометрія 9 клас. Тема 1. КООРДИНАТИ НА ПЛОЩИНІ. ВІДЕОУРОКИ. Самостійна робота т. косинусів та синусів. Площі фігур. Площі трикутників.


Посібник призначений для проведення контрольних робіт з геометрії у 9 класі з метою перевірки рівня навчальних досягнень учнів за допомогою рівневих завдань у тестовій формі. Даний матеріал містить специфікацію тестів з геометрії для контролю рівня навчальних досягнень учнів 9 класу, діагностичну роботу та контрольні роботи по всіх темах геометрії 9 класу за новою програмою, які розроблені та апробовані автором. Для керівників шкіл, вчителів математики, учнів. Автор


Ответы к Сборнику задач и контрольных робот Геометрия 9 класс Мерзляк - решебник. КОНТРОЛЬНІ РОБОТИ№ Кр.1 - Кр.5. Варіант 1№ Кр.1 - Кр.5. Варіант 2№ Кр.1 - Кр.5.


Контрольна робота № 1. (9 клас. Геометрія) (Розмір: 73.0 KB, Завантажень: 7009). Тип уроку: контроль навчальних досягнень учнів. Вимоги до рівня підготовки учнів: застосовують вивчені означення, теореми, формули і властивості до розв’язування задач. Завантажити: Тема уроку. Контрольна робота № 1. (9 клас. Геометрія) (Розмір: 73.0 KB, Завантажень: 7009). Теґи. 9 клас. Геометрія. Шкільне життя Follow on Twitter Send an email 03.10.2012. 9 837. Facebook Twitter WhatsApp Telegram Viber Надіслати електронною поштою Надрукувати. Найновіше.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

гдз громадянська освіта 10 клас вербицька відповіді

гдз хімія робочий зошит 8 клас ольга березан

готові домашні завдання з математики 4 клас пушкарьова