мови світу за популярністю

Лише невелика частина мови насправді говорять в світі. Ось рейтинг 10 найбільш поширених мов. З 6000 мов у світі, 50% знаходяться під загрозою зникнення, 96% з них говорять на 4% світового населення, 1 мова зникає кожні 2 тижні, 90% не представлені в Інтернеті і 90% африканських НЕ язики не затранскрібірованное. Китайський, Мандарин, безумовно, найпоширеніша мова в світі. Допоможіть виправити. Ось топ-10 мов за кількістю носіїв мови в світі (з 2010 року). Частка населення світу з 2007 року. Допоможіть виправити. 1 - китайський, мандарин. - 955 мільйонів носіїв мови - 14,1% світового населення. Китайський, мандарин є національною мовою Китаю і китайська мова є найпоширенішою мовою в сві.


У списку наведені дані щодо мов, якими спілкується понад 10 млн людей. Основні джерела — довідник Ethnologue та Encarta. При можливості наведені також інші оцінки. Порядок мов обрахований як середнє між даними двох головних джерел. Мови з кількістю носіїв, меншою ніж 10 млн, не наведені. Всього останнє видання Ethnologue налічує 7538 різних мов. Наведені в таблиці дані не дуже достовірні. При проведенні переписів у різних країнах задаються різні запитання і ставляться різні критерії. Навіть питання.


Отож, одна з найпоширеніших мов світу визнана офіційною в 59 країнах. Англійською складені майже 57% веб-сайтів у всесвітній павутині. Цікаво, що близько 70% слів у мові – запозичені. Португальська – друга за популярністю мов в Латинській Америці. Вона є офіційною і в ряді країн Африки, наприклад, у Мозамбіку та Анголі. 8. Російська (рідна для 144 млн. чоловік). Російська офіційна мова Російської Федерації. Російську мову для спілкування використовують люди в 33 державах світу, в тому числі в 7 з них мова має статус офіційної. 4.8% сайтів у мережі Інтернет використовують російську мову. 9. Японська (рідна для 122 млн. чоловік).


У світі налічується більше ніж 7 тис. мов, серед них 40 мов є найбільш розповсюдженими й на них розмовляють приблизно 60 % населення світу. У світі налічується більше ніж 7 тис. мов, серед них 40 мов є найбільш розповсюдженими й на них розмовляють приблизно 60 % населення світу. Не кожна мова є державною, та не в кожній державі розмовляють на одній мові. Саме тому, у сучасному світі, дуже важливо вивчення іноземної мови з самого раннього дитинства. Велику увагу необхідно приділяти способу вивчення мови, методикам викладання, навчальним центрам та педагогам, які в них працюють. В першу чергу необхідно визначитись з мовою, яку будете вивчати Ви, або Ваші діти.


10 Найпоширеніша мова в світі. Найпоширеніші мови в світі. Згідно з біблійним переказом, на початку століть всі люди на планеті використовували одну мову. Ситуація змінилася, коли жителі Вавилону, загордилися себе богами і вирішили побудувати гігантську вежу, устремляющуюся в небеса. Своєю популярністю мова зобов’язаний ері Великих географічних відкриттів. У XV–XVI століттях з гаваней португальських і кастільських міст виходили сотні кораблів. І хоча метою морських мандрівників було встановлення нових торгових шляхів, найважливішим результатом експедицій стало виявлення раніше невідомих земель.


Для Бангладеш бенгальська мова – офіційна, а для Індії – друга за популярністю. Російська – 260 млн носіїв. Російською мовою розмовляють у 17 країнах світу. Це одна з шести офіційних мов ООН, найпоширеніша мова в Європі і найпоширенішаа слов’янська мова в світі. Арабська – 267 млн носіїв. Арабською мовою розмовляють у 58 країнах світу. Поширенню мови сприяє те, що нею написано Коран. Іспанська – 427 млн носіїв. Іспанською мовою розмовляють у 31 країні світу. Іспанська мова є офіційною мовою таких міжнародних організацій як ООН, Євросоюз та Союз південноамериканських націй. Хінді – 490 млн носі.


Найпоширеніші мови світу. 10. Французька мова Одна з найбільш часто вживаних мов у світі, 129 млн людей спілкуються цією мовою. Крім Франції, на цій мові зазвичай говорять в багатьох інших країнах по всьому світу, таких як Канада, Бельгія, Камерун, Гаїті і Руанда. 9. Малайсько – індонезійська мова На цій мові спілкуються 159000000 людей, в основному в Малайзії та Індонезії. Успіх індійської кіноіндустрії на глобальному рівні є ще однією причиною популярності цієї мови. 2. Англійська мова Наступна серед найпоширеніших мов у світі – це англійська, якою говорять майже в кожній країні по всьому світу. Близько 508 млн людей спілкуються цією мовою.


Російська мова займає восьму позицію за популярністю. Серед слов’янських — він найпоширеніший. Рідною її вважають сто сорок чотири мільйони. Поширення англійської мови у світі сприяє так само і його лінгвістичні характеристики – висока мовна ємність при досить простих правилах. Примітний факт, за відомостями bestfacts.com.ua, найдовше слово в світі саме в англійській мові. 0. Понравилась статья?


Топ-10 найкрасивіших мов світу Світ людей неповторно прекрасний. Як у райському саду є місце для всіх квітів і дерев, так і на планеті Земля живуть люди із шкірою різного кольору, – МАЙВІК СОЛЮШНС. Світ людей неповторно прекрасний. Як у райському саду є місце для всіх квітів і дерев, так і на планеті Земля живуть люди із шкірою різного кольору, говорять різними мовами і вдягнені в національні костюми. На конкурсах краси, коли вибирають красуню світу, суперечки не вщухають ні на секунду по всіх куточках Землі. Відповідь на питання: «А яка мова в світі найкрасивіша?» – дають фахівці лінгвісти-фонетисти. Суперечки ведуть студенти, композитори та перекладачі.


Всі ми знаємо (або хоча б здогадуємось), які мови є найбільш вживаними у кожній країні. Ресурс movehub.com випустив карту-інфографіку про те, які мови є другими за популярністю у кожній країні. Так, зокрема, в Україні такою мовою виявилась, звісно ж, російська, в Росії – татарська, а в Польщі – англійська. Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter .


Найпопулярніші мови світу. Автор: masik | Коментарі: (0). Категорія: Різне. 1 місце займає китайська мова, ним користуються 1 млрд. 213 млн. Чоловік. Ця мова є офіційною в Китаї, Сінгапурі, Малайзії та Тайвані. 2 місце завоював іспанська, якою розмовляє Іспанія і вся Латинська Америка. Рідним іспанська мова вважається у 329 млн. Чоловік. 3 місце в рейтингу поширеності мов займає англійська. Іспанська випередив його всього на 1 мільйон. 328 млн. Сьомим за поширеністю став португальську мову, що вважається офіційним для 10 країн світу – Португалії, Бразилії, Мозамбіку, Анголи, Кабо -Верде, Сан-Томе, Гвінеї-Бісау, Принсіпі, Макао і Східного Тимору. Ним користуються 178 млн. Чоловік.


Всі мови світу поділяють на сім’ї, яких налічують 240. Найбільшою мовною сім’єю і на сьогодні найбільш вивченою вважається індоєвропейська група, до якої входить і українська мова. Підставою для включення різних мов в одну сім’ю є значна фонетична подібність коренів слів, що позначають основні поняття, і схожість граматичної будови. Причиною популярності китайської мови слід вважати те, що нею говорять у Китаї, Сінгапурі, Тайвані, великі китайські діаспори є майже в усіх країнах Південно-Східної Азії та інших державах світу. Не можна забувати про плодючість цього народу. Носії англійської та іспанської мов були найактивнішими завойовниками заокеанських Земель, відкривачі Америк.


Штучні мови - це особливі, спеціалізовані мови, в яких фонетика, лексика і граматика розробляються для втілення в життя визначених цілей. Саме в цілеспрямованості полягає їх головна відмінність від природних мов. Часто їх можуть називати вигаданими і несправжніми. Зараз вже створено більше тисячі таких мов, вони. Штучні мови — це особливі, спеціалізовані мови, в яких фонетика, лексика і граматика розробляються для втілення в життя визначених цілей. Саме в цілеспрямованості полягає їх головна відмінність від природних мов. Часто їх можуть називати вигаданими і несправжніми. Зараз вже створено більше тисячі таких мов, вони продовжують з’являтися знову і знову. Причини.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

гдз громадянська освіта 10 клас вербицька відповіді

гдз хімія робочий зошит 8 клас ольга березан

готові домашні завдання з математики 4 клас пушкарьова