домарецький технологія харчових продуктів

— Домарецький В.А., Шиян П.Л., Калакура М.М., Романенко Л.Ф., Хомічак Л.М., Василенко О.О., Мельник І.В., Мельник Л.М. — К.: Університет «Україна», 2010. — 814 с. ISBN 978-966-388-318-2. У підручнику висвітлені теоретичні основи технології харчових продуктів, їх фізичні, хімічні, біохімічні та технологічні закономірності. Подано характеристику сировини, асортименту харчових продуктів і технологічних процесів їх виготовлення. Розглянуто також харчові продукти функціонального призначення. Особливу увагу приділено актуальним проблемам енергозбере ження у харчовій промисловості та перспективам роз.


5. Технологія харчових продуктів, яка ґрунтується на електроплазмолізі сировини (концентрування томат-продуктів, клюквових та виноградних вичавок, рибної сировини, цукрози із буряків та ін.). 6. Використання біогазових установок для енергопостачання сільських і фермерських господарств, а також підприємств харчової промисловості. 7. Технології одержання біогазу із біомаси при біологічних та біохімічних методах очищення стічних вод підприємств харчової промисловості. 8. Комплексної схеми для використання відпрацьованих гарячих газів і води в системі опалення теплиць.


Купити книгу Загальні технології харчових виробництв (Віталій Домарецький, , . ) в інтернет-магазині Yakaboo.ua. Найбільший в Україні інтернет-магазин книг. Цілодобовий прийом замовлень: ☎ (044) 225-05-05 ✔ Представлений товар є в наявності. Доставка по Україні. От издателя: У підручнику висвітлені теоретичні основи технології харчових продуктів, їх фізичні, хімічні, біохімічні та технологічні закономірності. Подано характеристику сировини, асортименту харчових продуктів і технологічних процесів їх виготовлення. Розглянуто також харчові продукти функціонального призначення.


Дома и коттеджи. Технология строительства. Схемотехника. ТАУ.


Харчові технології. Характеристика сировини харчових технологій. Біохімічні аспекти харчових технологій. Закономірності процесів, які відбуваються в сировині під час її зберігання. Режими і способи зберігання сировини харчових технологій. Стадії виробництва пива. Види сировини у технології спирту. Література 1. Домарецький В.А., Остапчук М.В., Українець А.І. Технологія харчових продуктів. – К.:НУХТ, 2003. – 572 с. 2. Товажнянський Л.Л., Бухкало С.І., Капустенко П.О., Орлова Є.І. Загальна технологія харчових виробництв у прикладах і задачах: Підручник. – К.: Центр навчальної літератури, 2005. – 496 с. 3. Технологія спирту / В.О. Маринченко, В.А. Домарецький та ін. – Вінниця: Поділля-2000, 2003.


Книга Автор: Домарецький, В. А. Технологія харчових продуктів: Підручник Издательство: Нац. ун-т харч. технологій, 2003 г. ISBN 966-612-027-5. полный текст. Заказать. На полку. Книга 36я73 Д66. Домарецький, В. А. Технологія харчових продуктів : Підручник / В. А. Домарецький, М. В. Остапчук, А. I. Українець. – Київ : Нац. ун-т харч. технологій, 2003. – 572 с. + [Електрон. зміст]. – На укр. яз.


Готельна справа Туризм. Інформаційні технології. Інтернет Бази даних Графіка, дизайн, мультімедіа Захист інформації Зв`язок Комп`ютерні мережі Мови програмування Операційні системи Штучний інтелект. Промисловість. Автоматизація Гірнича справа Машинобудування Нанотехнології Полімери Металургія. Право. Адміністративне, конституційне Господарське (економічне) Екологічне, земельне Закони Кодекси і коментарі Кримінальне Міжнародне Цивільне. Природничі науки. Технологія харчових продуктів. 90грн. Автор: Домарецький В.А. Остапчук М.В. Українець А.І. Видавництво: НУХТ. Рік видання: 2003. Сторінок: 572. Склад: На замовлення. Кількість. Купити.


Особливості харчових продуктів та їх виробництва. Стан, структура і напрями розвитку харчової промисловості України. Сировина для виробництва харчових продуктів. Кінетичні та технологічні закономірності харчових технологій. Технології харчових виробництв: зберігання зерна, виробництво борошна, круп, хліба, макаронів, крохмалю, крохмальної патоки, цукру, кондитерських виробів, олії, жирів, молочних продуктів, алкогольних напоїв, безалкогольних напоїв, м’ясних виробів тощо. Рекомендована література: Домарецький В.А., Остапчук М.В., Українець А.І. Технологія харчових продуктів: Підручник /За ред.


В., Українець А. І. Технологія харчових продуктів. - К.: НУХТ, 2003. - 570 с. 8. Дробот В. И. Использование нетрадиционного сырья в хлебопекарной промышленности. - К.: Урожай, 1988. - 152 с. 9. Егоров Г. А. Технология муки, крупы и комбикормов / Г. А. Егоров, Е. М. Мельников, Б. М. Максимчук. - М.: Колос, 1984. - 375 с. 10. Загальні технології харчових виробництв: підручник / А. І. Українець, М. М. Калакура, Л. Ф. Романенко, В. А. Домарецький, Л. М. Мельник, О. О. Василенко, П . Л. Шиян, Л. М. Хомічак. - К.: Університет "Україна", 2010. - 814 с. 11. Задорожний І. М. Товарознавство пр.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐ Скачать бесплатно - курсовую работу по теме 'Технологія отримання харчових волокон з виноградних вичавок та їх використання у харчовій промисловості'. Раздел: Другое. Тут найдется полное раскрытие темы -Технологія отримання харчових волокон з виноградних вичавок та їх використання у харчовій промисловості, Загружено: 2013-04-13.


Розглянуто технології основних харчових продуктів і напоїв профілактичного призначення. Особливу увагу приділено актуальним проблемам енергозбереження в харчовій промисловості, очищення стічних вод підприємств, екології та перспективам розвитку харчових технологій усіх галузей. Загальні технології харчових виробництв[Текст]: підруч./ А.І. Українець, М.М. Калакура, Л.Ф. Романенко, В.А. Домарецький, Л.М. Мельник, О.О. Василенко, П.Л. Шиян, Л.М. Хомічак. – К.: Університет «Україна», 2010. – 814 с. У підручнику висвітлені теоретичні основи технології харчових продуктів, їх фізичні, хімічні, біохім.


Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах : підручник / Л. Л. Товажнянський [та ін.] ; Харківський політехнічний ін-т, нац. техн. ун-т. – К. : Центр учбової літ-ри, 2011. – 312 с. Управління якістю, системи безпеки та експертиза харчових продуктів. Домарецький В. А. Технологія екстрактів, концентратів і напоїв із рослинної сировини : підручник / В. А. Домарецький, В. Л. Прибильський, М. Г. Михайлов ; ред. В. А. Домарецький ; Нац. ун-т харчових технологій. – Вінниця : Нова книга, 2005. – 408 с. Сирохман І. В. Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення : навч. посібник / І. В. Сирохман, В. М. Завгородня ; Львівська комерційна акад. – К. : Центр учбової літ-ри, 2009. – 544 с.


Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах : підручник / Л. Л. Товажнянський [та ін.] ; Харківський політехнічний ін-т, нац. техн. ун-т. – К. : Центр учбової літ-ри, 2011. – 312 с. Управління якістю, системи безпеки та експертиза харчових продуктів. Домарецький В. А. Технологія екстрактів, концентратів і напоїв із рослинної сировини : підручник / В. А. Домарецький, В. Л. Прибильський, М. Г. Михайлов ; ред. В. А. Домарецький ; Нац. ун-т харчових технологій. – Вінниця : Нова книга, 2005. – 408 с. Сирохман І. В. Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення : навч. посібник / І. В. Сирохман, В. М. Завгородня ; Львівська комерційна акад. – К. : Центр учбової літ-ри, 2009. – 544 с.


+ 2. Домарецький В.А., Остапчук М.В., Українець А.І. Технологія харчових продуктів. – К.: НУХТ, 2003. – 572 с. + 5. Валуйко Г.Г., Домарецький В.А., Загоруйко В.О. Технологія вина. – К.: Центр навчальної літератури, 2003. – 592 с. + 6. Домарецький В.А. Технологія солоду і пива. – к.: інкос, 2004. – 426 с. + 7. Домарецький В.А., Прибильський В.Л., Михайлов М.Г. Технологія екстрактів, концентратів і напоїв із рослинної сировини. – Вінниця, "Нова книга", 2005. – 408 с.


1. Загальна технологія харчової промисловості Загальна характеристика харчових виробництв. Галузі харчової промисловості України. Асортимент харчових продуктів. Роль харчових продуктів у забезпеченні потреб споживачів, якість харчових продуктів. Класифікація харчових виробництв та сировини. Поняття “технологія”. Етапи розвитку та основні завдання технології. Характеристика і завдання сучасного етапу розвитку харчової промисловості. Об’єкти, предмет та завдання харчової технології. Тенденції розвитку технології продуктів тваринного і рослинного походження. Організація приймання сировини на харчових підприємствах. Вимоги до якості сировини.


Вітчизняні харчові і переробні підприємства через залучення інвестицій, в тому числі й зарубіжних, шляхом створення спільних підприємств почали широко використовувати нові прогресивні технології, високопродуктивне технологічне обладнання, устаткування і передовий виробничий досвід. Тому українська харчова продукція стає все більш різноманітною, якісною та конкурентоспроможною. Головним фаховим завданням інженера-технолога харчових виробництв є організація і проведення технологічних процесів, під час яких харчова сировина перетворюється у готову продукцію. 3. Домарецький В. А., Остапчук М. В., Українець А. І. Технологія харчових продуктів: підручник. — К.: НУХТ, 2003.-572с.


2. Домарецький В.А., Остапчук М.В., Українець А.І. Технологія харчових продуктів. - К.: НУХТ, 2003. - 572 с. 5. Валуйко Г.Г., Домарецький В.А., Загоруйко В.О. Технологія вина. - К.: Центр навчальної літератури, 2003. - 592 с. 6. Домарецький В.А. Технологія солоду і пива. - к.: інкос, 2004. - 426 с. 7. Домарецький В.А., Прибильський В.Л., Михайлов М.Г. Технологія екстрактів, концентратів і напоїв із рослинної сировини. - Вінниця, "Нова книга", 2005. - 408 с.


Обладнання та технології харчових виробництв. ISSN 2079-4827. Отримані результати можуть бути використані в подальшому під час формування те-оретичних та експериментальних досліджень процесів екстрагування пектинових речовин, концентрування й очищення пектинових екстрактів та сушіння готового продукту загальної технології одержання пектинових концентратів. Наведена інформація може бути викорис-тана під час проєктування технологічних та технічних рішень із подальшим упровадженням розробленої технологічної лінії на підприємствах переробки сільськогосподарської рослинної сировини. 10. Домарецький В. А., Остапчук М. В., Українець А. І. Технологія харчових продук-тів. К. : НУХТ, 2003.


Характерною особливістю харчових продуктів, як об’єктів виробництва є висока ступінь залежності іх якості від якості вихідної сировини. Тому у харчових виробництвах сировині приділяється велике значення. Всі види продовольчої сировини можна поділити на дві групи – неорганічну та органічну.


Кафедра харчових технологій. Програма фахових вступних випробувань. ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ 181 - харчові технології (спеціаліст). Вчена рада хімічного факультету Дата 17.11.15 Протокол № З. 2016. Програма фахових вступних випробувань за напрямом «Харчові технології та інженерія» спеціальності «Технології харчування» затверджена на засіданні Вченої ради хімічного факультету, протокол № 3 від 17.11.15р. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ. Фахові вступні випробування за напрямом «Харчові технології та інженерія» розроблена згідно з Галузевим стандартом вищої освіти України. Домарецький В.А. Технологія харчових продуктів: Підруч./ В.А. Домарецький, А.І.Українець. - Київ: НУХТ, 2003. - 768 с.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

гдз громадянська освіта 10 клас вербицька відповіді

гдз хімія робочий зошит 8 клас ольга березан

готові домашні завдання з математики 4 клас пушкарьова